Ettermiddags-curise på Hudson River

Hei igjen!

I dag tok vi en liten tur utpå bøljane blå, og det var noe av det smarteste vi har gjort sightseeingmessig i New York. Det har vært godt over 30 grader her de siste dagene, og det oppleves ganske varmt inne i bykjernen. Vi prøver å finne den rette balansen mellom det å ha ferie og slappe av, og samtidig se og oppleve noe nytt. Vi tenkte først at vi skulle ta den hopp-på-hopp-av-bussen igjen, men det fristet liksom ikke helt i varmen.

Så da fant vi frem til et elvecruise som kun tar noen få gjester av gangen. Selskapet vi brukte heter NYCbySEA.com, og de tok ca 750 kr per pers for et cruise på en god time. Båten hadde plass til 6 personer, men to dukket ikke opp, så da var vi kun fire ombord. De som ikke dukket opp hadde visstnok bestilt turen kl 4 om natten, så det spørs om det en nachspeilbestilling.

Det var relativt hefige dønninger underveis, og det kommer ikke av strømninger, men fra all båttrafikken. Først cruiset vi ut fra havna slik at vi fikk en flott usikt mot skylinen, så suset vi oss under Broolyn Bridge, før vi rundet Frihetsgudinnen og Ellis Island.

Vind i håret, svett ræv og mange sightseeinginntrykk rikere. For en nydelig flott by dette er!

Neste post kommer om litt. Ship o’hoi!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *