Chicago

Da er dere vel spenna klare for en liten bloggoppdatering fra Chicago?

Det er ganske nøyaktig tre år siden vi var her sist, og da hadde vi ikke så mye tid her, så vi fikk i grunnen ikke sett så mye av byen. En god grunn til å komme tilbake! Chicago gir oss “godfølelsen”. Det er en stor by, det er masse turister her, det er skyskrapere og en jevn dur som i andre storbyer, men samtidig får vi en følelse av at byen er roligere og mer positiv enn andre millionbyer vi har besøkt. Kanskje har det noe å gjøre med at de har litt av de samme årstidene som oss? Byen ligger såppass langt nord i Illinois at det er skikkelig vinter her, og det gjør at sommeren virkelig blir satt pris på.

Vi har lagt oss til en liten vane at vi står opp å trener litt før forkost, så går vi en runde i bygatene rett etterpå som endel av treningen. Da får en både trimmet litt og sett litt av nabolaget samtidig. Millenium Park er å anbefale – spesielt “sølvbønnen” (som jeg kaller den). Det var overraskende kult å se skylinen speile seg i bønnen. På ett av bildene under ser du oss nederst i høyre hjørne.

Raymond fant også ei platesjappe som måtte besøkes; Reckless Records . Det spørs om vi må kjøpe en koffert til nå, haha!

Vi har funnet en super bestillingsside for take-away-mat som leverer mat direkte til hotellet. Det er litt sjukt at vi ikke har tenkt på dette før, for dette er jo helt genialt! En blir jo litt smålei av hotellmat og restauranter etter en del dager på farta, og da er det veldig greit å kunne bestille god mat på rommet uten at du blir ruinert. Siden heter GrubHub.com. Vi har testet ut en nydelig falafellrull fra Pita Pit, og nydelig god asiatisk fra Sushi-San.

Vi bor foresten på Waldorf Astoria – samme hotell som vi bodde på da vi var her sist. Skikkelig flott hotell, og den største oppturen er at du kan bestille rom med balkong! Det er skikkelig stas! Ellers har været vært veldig ok her. Ikke så hett som i New York, men absolutt varmt nok. I dag er den heiteste dagen så langt. Da vi var på sightseeing i sted, rant regelrett svetten, og vi knipset bilder i jettempo før vi kastet oss inn på nærmeste butikk (som viste seg å være den platesjappa… det var vel mest sannsynlig nøye planlagt fra Raymond sin side).

I morgen skal vi på Def Leppard konsert, og da får vi se DL og Journey på Wrigley Field Arena. Det gleder vi oss skikkelig til!

-Line

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *