Journey, Def Leppard & god mat de siste dagene i Chicago

I kveld setter vi kursen hjemover igjen, men flyet går ikke før klokken 9, så vi har noen timer å slå ihjel før vi reiser. Her er noen bilder fra de siste dagene i Chicago. Høydepunktet var Journey & Def Leppard -konserten på et fullstappet Wrigley Field på lørdag. 40 000 tilskuere, 28 grader, primaplasser og lunken Bud Light i plastkrus – det blir ikke bedre enn det! Spesielt flott var det da Journey avsluttet sin konsert mens solen gikk ned bak stadion. Def Leppard leverer alltid kvalitet, og de skuffet ikke denne gangen heller!

I går feiret hotellet 1-årsdagen til det franske konditoriet sitt, samt Bastille day. Da disket de opp med jazzband, kanapeer, vin, sjampis, dansere og en mann på vinsykkel.

Vi har også testet noen nye restauranter siden vi kom hit; Le Colonial, som serverer helt nydelig Vietnamesisk mat. Her prøvde vi både tuna tartar, calamaris og en fantastisk kamsjell- og rekerett. Tipp Topp! Den andre nabolagsrestauranten vi testet heter Doc B’s. De har alt fra burgere til salater, og der måtte vi selvfølgelig teste veggieburgeren. Kjempegod!

For de som lurer, er det ikke vanskelig å finne veldig gode alternativer til kjøtt når en er ute å reiser. Det som er desidert vanskeligst er å finne mat uten ost og egg. Ost er ingrediens i så mange retter, og spesielt hvis en har lyst på noen lettvint “søppelmat”. Når en bor på hotell er egg ingrediens i så og si alle frokostrettene. Det har derfor blitt mye havregrøt og granola med mandelmelk på oss – helt greit for meg, for det syns jeg er veldig godt! Men så var det den der osten da.. der må jeg innrømme at vi har gjort noen unntak. Men så langt det lar seg gjøre, finner vi alternativer, og det har absolutt ikke lagt noe demper på ferieopplevelsen. En hyggelig bieffekt er at en spiser renere og sunnere mat, og at en blir mer kreativ i matveien.

5 dager i Chicago er passelig lang tid, og nå gleder vi oss til å reise hjem til sommer-Norge – håper været holder seg! Spesielt kjekt blir det å møte igjen Spot! Han har koset seg maks i Tjørvåg hos bestemoren og bestefaren sin, og rykter sier at han elsker å ligge på verandaen, der han har speidet etter Lovise (katten) i 10 dager nå haha.

Tudelidu!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *