Julaften Ala Abeltuns

Nissefrokost med ostekake og gulrotkake

Slik var vår julaften, time for time:

05.30: Det var duket for dagens første overraskelse til Raymond. Jeg hadde tatt med masse julegodteri, pepperkaker, nisseluer, pysjamas, ansiktsmasker og julehefter fra Norge. Momset på godteri og så på tv før vi bestilte frokost.

Rett før vi skulle lande i Chicago kom jeg på at det kanskje ikke er lov å ta med sånt inn i landet. Jeg så for meg full ransakelse og gigantisk bot ala Grensevakten på tv. Det ble svettebart i sikkerhetskontrollen for å si det sånn. Ikke kunne jeg avsløre hemmeligheten til Raymond heller, men det

gikk heldigvis bra.

07.30: Frokost på rommet. På julaften er alt lov (bortsett fra kjøtt), så da ble det både gulrotkake og ostekake, sammen med diverse bakverk, juice og kaffe.

Etter frokost åpnet vi gavene som vi hadde plass til i kofferten.

10.00 : Nissetrim på gymmen. Det gikk overraskende greit å løpe litt på mølla på tross av en heftig kakefrokost. Kanskje det er slik oppladning før trening bør være? Treningsenteret ligger i 20. etage, det var knallvær og flott utsikt mot skyskraperne i sentrum.

5-retters middag på kvelden

12.00: avlapning på rommet og mer godteri.

13.00: Lunsj nede i restauranten. Det var fullt hus og god stemning. Slo til med et par drinker – selvfølgelig!

Christmas Carols

kl 14.30-19: Mer avslapning, ringte familien i Norge for å ønske god jul og tok en cowboystrekk for å klare å holde oss våkne til middagen. Det er 7 timer tidsforskjell her, så det er litt tungt å være oppe til etter kl 19 haha. I sekstida måtte vi trykke innpå en sterk kaffe.

Sjokolade-buffe til dessert – ohlala!

19.00: 5-retters middag i restauranten. Østers, suppe, hummer, hvit fisk, sorbet og en enorm sjokoladebuffe til dessert. Det var levende musikk og christmas carols.

kl 21.00: Desserten tok vi med oss opp på rommet, og når den var spist opp, var det bare så vidt vi klarte å holde øynene åpne. Det ble en veldig koselig, og innholdsrik, julaften. Og det ble mye mindre rart enn det jeg hadde trodd! Planleggingen for neste jul er Raymond godt i gang med.

God romjul til dere! I morgen reiser vi hjem igjen, og da blir det ekstra koselig å klemme Spot!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *