Refsnes Gods

Andre stopp på hurramegrundtturen var Refsnes Gods, som ligger på Jeløya utenfor Moss. Her var vi så heldige at vi fikk med oss Mats på en liten overnatting i herskapelige omgivelser!

Godset fra 1700-tallet er en del av Classic Norway Hotels, og jeg må si at dette ble en veldig positiv opplevelse! Fint rom, veldig god frokost (kudos for hjemmelaget vegansk postei) og beliggenheten var utrolig flott! På baksiden av hotellet er det en stor hage som strekker seg nesten helt ned til Oslofjorden. Jeg fikk faktisk tatt sommerens første utebad.

Jeg og Raymond fikk en stor dobbelseng, mens Mats lå på sovesofa. Den sovesofaen var relativ hard, men det fikset den danske resepsjonisten kjapt og enkelt ved å legge på tre barnemadrasser i bredden. Flott service!

Hit har vi lyst tilbake!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *