Stockholm

Jaja mensann.. da var det Stockholm som ble neste stopp. Med nøye planlegging rundt pent.no, fulgte vi sola og kjørte fra Østlandet over til søta bror. Nå har vi hatt 2-3 dager med herlig vær, masse gåing, kald pils og helt nydelig mat.

Må med en gang anbefale to restauranter: En italiensk, nyoppstartet hot spot i Sveavagen som heter L’Avventura og en vegetarrestaurant i Gamla Stan som heter Hermitage. YUM! Førstnevnte kunne by på tidenes beste, frityrstekte risottoboller og en pasta med trøffel som jeg spiste meg stappmett på. Sistnevnte hadde en skikkelig god vegetarbuffe som var nylaget og fresh.

Vi har gått MANGE kilometer de siste dagene, og vi har surret oss gjennom de mest typiske turistområdene i Gamla stan og ute på Skeppsholmen. Nesten uten sutring fra Raymond (LOL). Det har vært noen skikkelig koselige sommerdager, og jeg tenker med en gang at med direkterute fra Værnes, er Stockholm absolutt en by vi burde besøke oftere. I morgen kjører vi tilbake til Wenche, Mats & Spottemannen vår. Spot har koset seg max sammen med bestevenninen, Mille.

-Line

Vi bodde staselig på Grand Hotel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *