Sunnmøre på sitt beste!

Vi fant sola på Sunnmøre også vi! I dag gikk vi en skikkelig fin rundtur på ytre søre: Sollia – Rjåhornet – Stemmedalen. 6 timer tok denne runden, og det i strååålende sol. Finnes det finere plasser enn Sunnmøre i sommersol? Jeg tror ikke det 🙂

Vi parkerte bilen på parkeringsplassen på Moltu, ved Sædalen, og gikk opp til Sollia derfra. Det var godt over 20 grader, og svetten rant fra første meter. Utsikten på toppen er helt sinnsyk flott! Her ser vi innover mot Ørsta/Volda, Runde og Statlandet.

Etter en liten lunsjpause på Sollia gikk vi rett over til Rjåhornet. En fin strekke med gode stier og passe kupert terreng. Vi tok en liten pustepause på toppen, før vi tok den vågale veien ned mot Stemmedalen. Her var det bratt! På den verste strekken var det montert tau som vi kunne holde oss i, men med Spot i bånd, og med en mann med hoftetrøbbel (snart 40 vettu) ble det litt høy puls.

Vel tilbake i Tjørvagene, stod Lillian klar med middag og kald drikke. Nå er det terassehygge resten av kvelden.

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *