Riga med 40-åringen

Hoppla Heisann!

På fredag ble Raymond kidnappet og tatt med til Riga for å feire den store runddagen. Vi har bodd i gamlebyen på Grand Palace Hotel- et hotell som kan skilte med god service, god mat og ikke minst; Røyke-bar. Det var vel tilbake til begynnelsen av 2000-tallet jeg husker hvor ramt det luktet av klærne etter en fuktig kveld på byen. På tross av effektive vifter, var det en morsom liten flash back til svunne tider. Hvis du ikke lar deg skremme av litt røyklukt, kan dette hotellet absolutt anbefales.

Vi har ikke gjort så fryktelig mange sprell her nede. Litt rusling i gamlebyen har det blitt. Vi spiste et sinnsykt godt måltid på restaurant Vincents (anbefales!), vi har testet ut et nyåpnet shoppingsenter og vi har vært på krigsmuseum. 40-åringen har vært i relativt godt humør, og jeg er rimelig sikker på at han syns det var greit å slippe et gedigent overraskelsesparty på selve dagen.

-Line

Pils betyr slott her
Hund som blir stylet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *