Warning: Use of undefined constant is_page - assumed 'is_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/4/d/b/abeltur.com/httpd.www/wp-content/plugins/like-button-plugin-for-wordpress/include/fb_meta.php on line 232

Konserter

HERE’S A SONG FOR YA’!

I 2003 møtte jeg mannen min, Raymond. Vi var studenter i Trondheim, herlig naive og hadde en “alt er mulig holdning” til det meste. Noe av det første vi gjorde sammen var å flytte til Honningsvåg i 3 måneder for å ta andre års praksisstudie der. Med oss på lasset flyttet Def Leppard! Aldri hørt om dem? Kort forklart: 80-talls rockeband fra England med catchy låter og kanskje verdens kuleste trommis med en arm! Raymond var frelst – og det var begynnelsen på mange år med konserter & festivaler i innland og utland. Jeg må vel bare innrømme at jeg har blitt en 60-70-80-tallsrock-junkie selv.        Def Leppard og musikk generelt har tatt oss til mange spennende deler av verden!

Her under “Konsert-fliken” til høyre kommer jeg til å legge ut en oversikt over hvilke konserter og festivaler vi har vært på, samt stemningsbilder og diverse fun facts.

Let’s get the rock out of here!

-Line

Festivalstemning

Festivalstemning

 

 

 

2 Responses to “Konserter

  • Gikk igjennom bilda fra første Roskilde, snufs! Rødvinssuss og pisseponcho-kos fra Trondheim 😉

    • Ahhhh… på tross av regnrekord kosa vi oss fælt! Må få til en festivaltur til sommern igjen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *