Warning: Use of undefined constant is_page - assumed 'is_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/4/d/b/abeltur.com/httpd.www/wp-content/plugins/like-button-plugin-for-wordpress/include/fb_meta.php on line 232

About me

Heisann du!

Hvem er jeg? Jo, jeg er en gladdame fra Trondheim, 34 vintre, med et utpreget posivit syn på livet generelt, og reise spesielt. Jeg har studert og jobbet i utlandet i en del år, men er nå bosatt i Oslo.

Denne gangen er det jobb som tar oss til Oslo, og bloggen blir selvfølgelig med på lasset. Det er duket for mange små og store eventyr i tiden fremover!

Hvis du lurer på hvor vi har bodd og reist, kan du trykke på HER , da kommer du inn på verdenskartet vårt. De siste årene har vi i hovedsak reist i USA og Canada. Bruk gjerne søkefeltet nederst på fremsiden dersom det er noe spesielt du er på utkikk etter.

Jeg og mannen er absolutt ikke de som legger avgårde på backpackertur med snippa i hånden og en 100-lapp i skoa. Det er vi ferdige med. Vi setter pris på å ha gode jobber som gir oss et fleksibelt liv, samt muligheten til å reise og oppleve det verden har å by på. Voksne reiser på voksenbudsjett!

Takk for at DU leser bloggen min! Kom gjerne med tilbakemeldinger.

Reise, Oppleve, Drømme, Våge….

Håper jeg får dele min reiselyst med dere!

 -Line

DSC01290

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *